Over ons


Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij zijn het Team van “Restaurant Pardoes” in Emmen. Restaurant Pardoes is gevestigd aan de Kolhoopstraat 11-13 te Emmen. Het karakteristieke pand is te herkennen aan zijn twee puntdaken.
Bij Restaurant Pardoes kunt u ’s middags genieten van een heerlijke High Tea. Die bekend staat om zijn ruime hoeveelheid aan kleine lekkernijen, allemaal in eigen keuken bereid. Een High Tea bij Restaurant Pardoes in Emmen is een uitgelezen kans om eens bij te praten met vrienden, familie of collega’s.
Vanaf 17.00 uur is het restaurant geopend voor het diner. U kunt bij Restaurant Pardoes genieten van een Internationale kaart met herkenbare gerechten voor een eerlijke prijs. Onze gerechten worden met zorg bereid en geserveerd in een sfeervolle ambiance.
Restaurant Pardoes is ook een zeer geschikte locatie voor een personeelsborrel of een personeelsdiner. In overleg is het mogelijk om met een groep een aparte ruimte te krijgen. Om u een idee te geven van wat wij allemaal te bieden hebben, kunt u eens rondkijken op deze website, kijk vooral ook eens op onze 360 graden view. Er is bij ons veel mogelijk! Voor leuke acties en nog meer foto’s volg ons op twitter en facebook.

Graag tot ziens bij Restaurant Pardoes!